VIGA's værdier

Åbenhed og troværdighed

Vi ønsker at bygge vores forretning på at være åbne og troværdige i alle henseender.

Vores kunder skal opleve en åben tilgang til de opgaver de skal have løst hos VIGA Recruitment, hvor intet pakkes ind eller fejes ind under gulvtæppet. Derfor vil du også opleve, at vi tør sige vores mening, uanset om det er til kandidaten eller kunden. -Vi tror på en åben og ærlig dialog i hele vores rekrutteringsproces – men også under hele vores relationsforløb.

 

Tillid

Tillid kan hverken købes eller anskaffes. Tillid bygges op over tid. -Derfor gør vi meget ud af at bibeholde en god relation, hvor vi løbende afholder statusmøder både med kunde og kandidater der har været igennem vort rekrutteringsforløb. -På den måde kan vi også lære på godt og ondt, hvordan vi har landet de forskellige kandidater hos vores kunder over tid.

Samtidig lærer vi også vores kunders udvikling, med ændrede behov og krav, og kan hjælpe til med at vækste dem strategisk i deres organisation.

 

Uafhængighed

Vi ønsker hverken at binde eller indhegne vores kunder i komplicerede og lange kontrakter. Derfor vil du som kunde opleve simple og enkle aftaler når ordrer skal bekræftes.

Vi tror på at lyst og kompetence har stor indflydelse på beslutningsprocesser, så hvis der er et behov hos vores kunder for et nyt rekrutteringsforløb – så er det disse mekanismer der skal være de styrende faktorer for hvorvidt VIGA Recruitment skal på banen.

Hvis én af vores kollegaer kan gøre det bedre end os, så skal vores kunde frit kunne skifte side uden ”sure miner”.

 

 

 

 

 

 

No gain – no loss

Hvad enten du har et forløb der angår et freelance- eller et fastansættelsesforløb hos VIGA Recruitment, så skal du kun betale hvis vi finder den rette ressource og der herefter indgås en skriftlig aftale imellem dig og kandidaten.

Viser det sig at vi ikke er i stand til at finde den ressource du har brug for, så skal vi kunne ophøre forløbet uden at det har kostet dig andet end den tid du har brugt på det.

 

Uhøjtidlige

Det er et ønske at du møder medarbejdere hos VIGA Recruitment som værende uhøjtidelige og ligefrem. Vi kalder en spade for en spade osv.

Vi tror ikke på at pakke ting og formuleringer ind i vat, -bare for at ”please” vores interessenter. -Det slører som regel budskaber og gør dialoger komplicerede.

Vi ønsker derimod at have en ligetil og ligestillet tilgang til de mennesker vi samarbejder med, med stor respekt for de forskelligheder vi hver især rummer.

Det er vores opfattelse at det gør mødet og samarbejdet med andre mennesker nemmere og mere afslappet, og at vi dermed hurtigere når vores mål.

 

 

© 2017 Viga-IT. All Rights Reserved.

Search

Mainmenu Employee