Rekruttering til fastansættelsesstillinger

I et samarbejde udarbejder vi en profilbeskrivelse på den kandidat der skal rekrutteres. -Du er også frit stillet til selv at udarbejde denne profilbeskrivelse.

Vi arbejder ud fra tjeklister og faste skabeloner, når der skal udarbejdes en profilbeskrivelse. Dette gør vi for at være grundige, og sørge for at der spørges ind til alt nødvendigt.

 

Ud fra beskrivelsen searcher vi i interne og eksterne databaser. Hvis vi ikke opnår et match, så benytter vi vores kommunikationsmedarbejdere til at udarbejde annonceopslag på Stepstone og LinkedIn.

-Det er alt afgørende at annonceteksten er præcis og grundigt formuleret, således vi rammer netop den rette målgruppe af kandidater vi søger.

Hvis vi ikke er tilfredse med udvalget af kandidater, så benytter vi os af headhunting.

 

Når udvalget af kandidater er fundet, så prækvalificerer vi dem, inden de præsenteres for dig til samtalemøder.

Vi stiller dybdegående spørgsmål ind til faglighed og personlighed, for at skabe os et billede af hvem personen er. Vi bruger top kvalificeret medarbejdere til at udføre dette arbejde.

Vi har et team af psykologer, psykoterapeuter og fagspecialister, som benytter forskellige psykologiske metoder/skemaer, som er tilpasset den enkelte stillingsbetegnelse og de konkrete opgaver.

Med den arbejdsmetode, kan vi prækvalificere kandidaterne før en præsentation.

 

VIGA Recruitment afholder altid efterfølgende personlige statusmøder med både konsulenterne og kunderne. Det er vigtigt der følges op i hele processen, for at sikre at alle er tilfredse med rekrutteringen. I en fastansættelsesstilling, tilbyder vi op til 6 måneders statusopfølgning.

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2017 Viga-IT. All Rights Reserved.

Search

Mainmenu Employee

VIGA Customer

VIGA Employee